Wij verdelen de rest...

  • Mensen_08.jpg
  • Krat_blauw.jpg
  • Naamloos-1.png

voedselbank moerdijk

Spelregels

Als u cliënt bent geworden van Voedselbank Moerdijk krijgt u elke week een gratis voedselpakket. We zijn afhankelijk van de boodschappen die we cadeau krijgen. Daarom is het elke week een verrassing wat er in het pakket zit.

We proberen natuurlijk wel om het pakket zo gezond mogelijk te maken. Daarom stoppen we er zo veel mogelijk groente, aardappelen en fruit in. En er is in elk geval elke week brood en vlees.

Vrijdag pakket ophalen

U kunt uw gratis voedselpakket elke week komen ophalen. Vergeet niet een boodschappentas, doosje of krat mee te brengen. De pakketten worden uitgedeeld op vrijdagochtend tussen 9.30 uur en 11.00 uur aan de Dr. Ariënslaan 84 in Zevenbergen. (route)

Afmelden

Als u het pakket een keer niet wilt ophalen, dan moet u dat bij ons melden. Het is zonde als we met boodschappen blijven zitten waar we iemand anders blij mee kunnen maken.

Hulp bij pakket ophalen

Het kan zo zijn dat u door ziekte of andere problemen uw voedselpakket nooit zelf kan komen ophalen. Als u niemand kent die het pakket voor u zou kunnen meebrengen, kunt  u contact opnemen met 1-Loket. Bij 1-Loket kunt u een vrijwilliger vragen uw voedselpakket voor u te halen en bij u thuis laten brengen. 1-Loket is bereikbaar op 0168-33.18.88 of via hun website www.vrijwilligersmoerdijk.nl.

 

Nieuws

Chauffeurs Voedselbank Moerdijk Gezocht
dinsdag 12 november 2019
Voedselbank Moerdijk is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die als chauffeur ons vrijwilligersteam komen versterken. Klik hier voor meer... Lees verder...
IMAGE Voedselbank verruimt de toelatingsnorm voor klanten
dinsdag 22 januari 2019
Per 1 januari 2019 verruimt de Voedselbank de toelatingsnormen weer met 5%.Ook voorgaand jaar werden de toelatingsnormen van de Voedselbanken al fors... Lees verder...

anbi