Toegankelijkheid

Skip to main content

Doneren scholen en verenigingen

Wilt u meer weten over het werk van Voedselbank Moerdijk? Of wilt u een actie organiseren om geld of boodschappen in te zamelen? Of een spreekbeurt houden over de voedselbank? Wij helpen u graag.

Sponsoractie of spreekbeurt

Wij vinden het hartverwarmend als u een evenement wilt organiseren om geld of boodschappen in te zamelen voor Voedselbank Moerdijk. Of als u een spreekbeurt wilt houden op school of er les over wil geven. En we helpen u graag. Als u informatie wilt over het werk dat Voedselbank Moerdijk doet en wat er allemaal bij komt kijken, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons dan gerust.

Dat geldt natuurlijk ook als u wilt weten welke boodschappen we het hardst nodig hebben. Of om afspraken te maken als u graag een officieel moment wilt om een cheque of boodschappen te overhandigen.  

Win een pakket!

Onze vrijwilligers verzorgen lezingen voor jong en oud. We zijn te gast geweest bij onder andere vrouwenverenigingen, kerken, business clubs en scholen. Mail ons als u meer informatie wilt over de lezingen of als u een afspraak wilt maken.

Tijdens een lezing verloten we ook altijd een voedselpakket. U wint dan niet alleen een hartstikke leuke prijs, maar ziet ook meteen met eigen ogen wat er zoal in onze pakketten zit. De opbrengsten van de verloting zijn natuurlijk voor Voedselbank Moerdijk.