Wij verdelen de rest...

  • Mensen_08.jpg
  • Naamloos-1.png
  • Krat_blauw.jpg

voedselbank moerdijk

Doneren scholen en verenigingen

Wilt u meer weten over het werk van Voedselbank Moerdijk? Of wilt u een actie organiseren om geld of boodschappen in te zamelen? Of een spreekbeurt houden over de voedselbank? Wij helpen u graag.

Sponsoractie of spreekbeurt

Wij vinden het hartverwarmend als u een evenement wilt organiseren om geld of boodschappen in te zamelen voor Voedselbank Moerdijk. Of als u een spreekbeurt wilt houden op school of er les over wil geven. En we helpen u graag. Als u informatie wilt over het werk dat Voedselbank Moerdijk doet en wat er allemaal bij komt kijken, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons dan gerust.

Dat geldt natuurlijk ook als u wilt weten welke boodschappen we het hardst nodig hebben. Of om afspraken te maken als u graag een officieel moment wilt om een cheque of boodschappen te overhandigen.  

Win een pakket!

Onze vrijwilligers verzorgen lezingen voor jong en oud. We zijn te gast geweest bij onder andere vrouwenverenigingen, kerken, business clubs en scholen. Mail ons als u meer informatie wilt over de lezingen of als u een afspraak wilt maken.

Tijdens een lezing verloten we ook altijd een voedselpakket. U wint dan niet alleen een hartstikke leuke prijs, maar ziet ook meteen met eigen ogen wat er zoal in onze pakketten zit. De opbrengsten van de verloting zijn natuurlijk voor Voedselbank Moerdijk.

Nieuws

IMAGE Inzameling voor Voedselbank weer groot succes
zondag 13 november 2022
Tijdens de Week van de Voedselbanken hield Voedselbank Moerdijk op zaterdag 22 oktober 2022 een inzamelingsactie bij diverse supermarkten in de... Lees verder...
In Memoriam: Lia Hattink - van der Heijden
woensdag 08 juni 2022
Tot onze grote droefheid moeten wij kennis geven van het op 31 mei j.l. overlijden van onze vrijwilligster Lia Hattink - van der Heijden Lia was onze... Lees verder...

anbi