Wij verdelen de rest...

  • Naamloos-1.png
  • Mensen_08.jpg
  • Krat_blauw.jpg

voedselbank moerdijk

Hulporganisaties

Nog meer hulp

De hulp die Voedselbank Moerdijk kan geven is natuurlijk beperkt. Er zijn nog meer organisaties die u kunnen helpen. Hieronder een paar plekken waar u meer informatie en hulp kunt vinden:

-    het Nibud, een stichting die advies geeft over omgaan met (weinig) geld. Meer informatie op www.nibud.nl.
-    de gemeente Moerdijk. Zie op de website bijvoorbeeld de regelingen onder Zorg en Welzijn met meer informatie.
-    1-Loket, een organisatie die vrijwilligers koppelt aan mensen die hulp nodig hebben. Wat zij voor u kunnen doen, leest u op www.vrijwilligersmoerdijk.nl.
-    de stichting Emmaus Langeweg, die tweedehands spullen verkoopt. Elke woensdag- en zaterdagmiddag open van 14.00 uur tot 16.00 uur. Op www.emmaus-langeweg.nl vindt u de adresgegevens.
-    Schuldhulpmaatje, een vrijwilligersorganisatie die persoonlijke hulp geeft bij geldzaken. Zie www.uitdeschulden.nu voor meer informatie.
-    de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken, overkoepelend orgaan van de voedselbanken. In ons land leven meer dan 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de allerarmsten met gratis voedselpakketten, zoals u kunt zien op www.voedselbankennederland.nl.

Nieuws

IMAGE Donatie Gooskens Hout Groep
maandag 19 december 2022
Op 6 december 2022 ontvingen wij van Gooskens Hout Groep te Moerdijk een prachtig cheque van € 5.000,-. Gooskens Hout heeft er dit jaar bewust voor... Lees verder...
IMAGE Inzameling voor Voedselbank weer groot succes
zondag 13 november 2022
Tijdens de Week van de Voedselbanken hield Voedselbank Moerdijk op zaterdag 22 oktober 2022 een inzamelingsactie bij diverse supermarkten in de... Lees verder...

anbi