Wij verdelen de rest...

  • Mensen_08.jpg
  • Naamloos-1.png
  • Krat_blauw.jpg

voedselbank moerdijk

Hulporganisaties

Nog meer hulp

De hulp die Voedselbank Moerdijk kan geven is natuurlijk beperkt. Er zijn nog meer organisaties die u kunnen helpen. Hieronder een paar plekken waar u meer informatie en hulp kunt vinden:

-    het Nibud, een stichting die advies geeft over omgaan met (weinig) geld. Meer informatie op www.nibud.nl.
-    de gemeente Moerdijk. Zie op de website bijvoorbeeld de regelingen onder Zorg en Welzijn met meer informatie.
-    1-Loket, een organisatie die vrijwilligers koppelt aan mensen die hulp nodig hebben. Wat zij voor u kunnen doen, leest u op www.vrijwilligersmoerdijk.nl.
-    de stichting Emmaus Langeweg, die tweedehands spullen verkoopt. Elke woensdag- en zaterdagmiddag open van 14.00 uur tot 16.00 uur. Op www.emmaus-langeweg.nl vindt u de adresgegevens.
-    Schuldhulpmaatje, een vrijwilligersorganisatie die persoonlijke hulp geeft bij geldzaken. Zie www.uitdeschulden.nu voor meer informatie.
-    de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken, overkoepelend orgaan van de voedselbanken. In ons land leven meer dan 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de allerarmsten met gratis voedselpakketten, zoals u kunt zien op www.voedselbankennederland.nl.

Nieuws

Chauffeurs Voedselbank Moerdijk Gezocht
dinsdag 12 november 2019
Voedselbank Moerdijk is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die als chauffeur ons vrijwilligersteam komen versterken. Klik hier voor meer... Lees verder...
IMAGE Voedselbank Moerdijk zoekt intaker
zondag 27 oktober 2019
Wij op zoek naar uitbreiding van ons vrijwilligersteam en zoeken een intaker. Taken: We zoeken geschikte kandidaten die de aanvragen van cliënten... Lees verder...

anbi