Wij verdelen de rest...

  • Krat_blauw.jpg
  • Naamloos-1.png
  • Mensen_08.jpg

voedselbank moerdijk

Hulporganisaties

Nog meer hulp

De hulp die Voedselbank Moerdijk kan geven is natuurlijk beperkt. Er zijn nog meer organisaties die u kunnen helpen. Hieronder een paar plekken waar u meer informatie en hulp kunt vinden:

-    het Nibud, een stichting die advies geeft over omgaan met (weinig) geld. Meer informatie op www.nibud.nl.
-    de gemeente Moerdijk. Zie op de website bijvoorbeeld de regelingen onder Zorg en Welzijn met meer informatie.
-    1-Loket, een organisatie die vrijwilligers koppelt aan mensen die hulp nodig hebben. Wat zij voor u kunnen doen, leest u op www.vrijwilligersmoerdijk.nl.
-    de stichting Emmaus Langeweg, die tweedehands spullen verkoopt. Elke woensdag- en zaterdagmiddag open van 14.00 uur tot 16.00 uur. Op www.emmaus-langeweg.nl vindt u de adresgegevens.
-    Schuldhulpmaatje, een vrijwilligersorganisatie die persoonlijke hulp geeft bij geldzaken. Zie www.uitdeschulden.nu voor meer informatie.
-    de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken, overkoepelend orgaan van de voedselbanken. In ons land leven meer dan 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de allerarmsten met gratis voedselpakketten, zoals u kunt zien op www.voedselbankennederland.nl.

Nieuws

IMAGE Kerstpakketten voor Voedselbank Moerdijk
zaterdag 06 februari 2021
De afgelopen maanden heeft een aantal bedrijven uit de gemeente Moerdijk hun overgebleven kerstpakketten spontaan afgegeven bij Voedselbank... Lees verder...
IMAGE Hotel-Restaurant de Borgh geeft donatie aan de voedselbank
woensdag 06 januari 2021
De voedselbank heeft uit handen van Cees Quispel van Hotel-Restaurant de Borgh een donatie ontvangen van € 747,50. De voedselbank is hier zeer... Lees verder...

anbi