Wij verdelen de rest...

  • Krat_blauw.jpg
  • Mensen_08.jpg
  • Naamloos-1.png

voedselbank moerdijk

Jarige Honig vraagt mensen etentjes te organiseren voor voedselbanken

Voedselfabrikant Honig bestaat 150 jaar en wil dat feest vieren met de voedselbanken in Nederland. Daarom organiseert de fabrikant de actie 'Samen aan tafel voor de voedselbank'. Honig geeft zelf 150.000 maaltijden cadeau en vraagt aan anderen om de voedselbanken ook te helpen.

U kunt bijvoorbeeld een benefiet-etentje organiseren voor vrienden en familie. De gasten kunnen dan na het eten een donatie doen.

Benefiet-box

Om het koken makkelijker te maken, heeft Honig uiteraard ook een speciale benefiet-box gemaakt. Daarin zitten spullen die je nodig hebt om een lekkere maaltijd te maken.

Als u liever gewoon rechtstreeks aan de voedselbanken wilt geven, kan dat natuurlijk ook. Voor Voedselbank Moerdijk kunt u bijvoorbeeld terecht op onze donatiepagina's voor het geven van geld of boodschappen. Wij zijn er blij mee. Proficiat Honig!

Nieuws

Chauffeurs Voedselbank Moerdijk Gezocht
dinsdag 12 november 2019
Voedselbank Moerdijk is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die als chauffeur ons vrijwilligersteam komen versterken. Klik hier voor meer... Lees verder...
IMAGE Voedselbank verruimt de toelatingsnorm voor klanten
dinsdag 22 januari 2019
Per 1 januari 2019 verruimt de Voedselbank de toelatingsnormen weer met 5%.Ook voorgaand jaar werden de toelatingsnormen van de Voedselbanken al fors... Lees verder...

anbi