Toegankelijkheid

Skip to main content

December Feestmaand, dus extraatjes in het voedselpakket

December is een feestmaand. En bij feest horen cadeautjes. Daarom zaten er deze week heerlijke extraatjes in het voedselpakket. De kratten waren zelfs niet groot genoeg voor alle boodschappen, zoveel lekkers zat er bij.

De afgelopen dagen komen mensen spullen brengen uit hun eigen kerstpakket en soms geven ze zelfs het hele pakket. Dat is hartverwarmend, zo'n gul gebaar.

Natuurlijk is er ook nog veel van de actie "Samen voor de voedselbank", maar veel bedrijven en particulieren willen toch wat extra's doen voor de feestdagen.

Een greep uit de gulle gevers

De kinderen van onze klanten kunnen volgende week lekker pannenkoeken gaan eten, dankzij JCI Volcke Rack. En in de eerste week van januari is er een speciale filmvoorstelling georganiseerd door Frans van Unnik, van Quadrant Architecten BNA.

De heerlijke aardbeien krijgen we van Erik Lurinks. Ook Henk Strootman, ondernemer in Klundert, heeft een grote hoeveelheid boodschappen geschonken voor de feestmaand. Net als De Roos uit Fijnaart, die onder andere heeft gezorgd voor lekkere doucheschuim en shampoo.

Het bedrijf Kreko heeft ons de restanten cadeau gedaan van de kerstpakketten die zij aan bedrijven leveren. Ook hier zaten soms complete kerstpakketten bij. Verder kwamen er veel lekkernijen binnen via de kerken uit de gemeente Moerdijk.

Dank u wel!

Namens de klanten van Voedselbank Moerdijk bedanken wij iedereen die er voor gezorgd heeft dat december ook voor hen een feestelijke maand is geworden. Fijne feestdagen voor allemaal!

December Feestmaand, dus extraatjes in het voedselpakket