Wij verdelen de rest...

  • Naamloos-1.png
  • Krat_blauw.jpg
  • Mensen_08.jpg

voedselbank moerdijk

Brabanders geven meer dan 100.000 boodschappen voor voedselbanken

De rekken van Voedselbank Moerdijk stromen weer helemaal vol met boodschappen dankzij 'Samen voor de Voedselbank'. Tot nu toe zijn er al vele honderden produkten afgegeven bij Voedselbank Moerdijk. Wat zijn Brabanders toch gul!

Omroep Brabant organiseert elk jaar de actie 'Samen voor de Voedselbank'. Deze keer leverde dat maar liefst ruim 100.000 stuks boodschappen op. Dat is 40.000 meer dan vorig jaar. De boodschappen worden verdeeld over de voedselbanken in onze provincie.

In de gemeente Moerdijk hebben 17 scholen hun deuren open gezet, zodat iedereen daar boodschappen kon inleveren. En deze vele honderden boodschappen zijn uitsluitend voor Voedselbank Moerdijk. Een prachtig cadeau van inwoners van onze gemeente voor de klanten van de voedselbank. Iedereen die mee heeft geholpen of heeft gedoneerd: hartelijk dank!

Nieuws

Chauffeurs Voedselbank Moerdijk Gezocht
dinsdag 12 november 2019
Voedselbank Moerdijk is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die als chauffeur ons vrijwilligersteam komen versterken. Klik hier voor meer... Lees verder...
IMAGE Voedselbank verruimt de toelatingsnorm voor klanten
dinsdag 22 januari 2019
Per 1 januari 2019 verruimt de Voedselbank de toelatingsnormen weer met 5%.Ook voorgaand jaar werden de toelatingsnormen van de Voedselbanken al fors... Lees verder...

anbi