Wij verdelen de rest...

  • Mensen_08.jpg
  • Naamloos-1.png
  • Krat_blauw.jpg

voedselbank moerdijk

Brabanders geven meer dan 100.000 boodschappen voor voedselbanken

De rekken van Voedselbank Moerdijk stromen weer helemaal vol met boodschappen dankzij 'Samen voor de Voedselbank'. Tot nu toe zijn er al vele honderden produkten afgegeven bij Voedselbank Moerdijk. Wat zijn Brabanders toch gul!

Omroep Brabant organiseert elk jaar de actie 'Samen voor de Voedselbank'. Deze keer leverde dat maar liefst ruim 100.000 stuks boodschappen op. Dat is 40.000 meer dan vorig jaar. De boodschappen worden verdeeld over de voedselbanken in onze provincie.

In de gemeente Moerdijk hebben 17 scholen hun deuren open gezet, zodat iedereen daar boodschappen kon inleveren. En deze vele honderden boodschappen zijn uitsluitend voor Voedselbank Moerdijk. Een prachtig cadeau van inwoners van onze gemeente voor de klanten van de voedselbank. Iedereen die mee heeft geholpen of heeft gedoneerd: hartelijk dank!

Nieuws

IMAGE Voedselbank Moerdijk in het nieuws
donderdag 14 mei 2020
Er is recentelijk een artikel in de moerdijkse bode verschenen over de donatie van Shell Moerdijk en de Gemeente Moerdijk. Hier kunt u meer... Lees verder...
IMAGE Interview Voorzitter in Rabo en Co
donderdag 07 mei 2020
In het voorjaar had de voorzitter van de voedselbank Moerdijk een interview met het locale blad Rabo & Co van de Rabobanken Rest-Brabant Noord.... Lees verder...

anbi