Wij verdelen de rest...

  • Krat_blauw.jpg
  • Naamloos-1.png
  • Mensen_08.jpg

voedselbank moerdijk

Boodschappen stromen binnen bij inzamelpunten Samen voor de Voedselbank

Het is een genot om te zien dat inwoners van de gemeente Moerdijk zo hard hun best doen de voedselbank te helpen. Op de vele inzamelpunten van de Omroep Brabant-actie Samen voor de Voedselbank stromen de boodschappen binnen. En dat allemaal om ook de klanten van de voedselbank een mooie kerst te bezorgen.

Op de foto bijvoorbeeld zie je de boodschappenkar van basisschool Willem de Zwijger in Willemstad. Zo was ie vorige week. Wij zijn natuurlijk heel benieuwd wat er in zal zitten als wij de kar mogen leeghalen. Dat doen we op donderdag 15 december.

Sommige scholen zijn zo enthousiast dat ze nog niet willen stoppen met inzamelen. Basisschool De Molenvliet in Klundert bijvoorbeeld wil langer doorgaan met inzamelen. Dat kunnen wij natuurlijk alleen maar waarderen.

Foto: OBS Willem de Zwijger (via Facebook)

Nieuws

IMAGE Voedselbank Moerdijk in het nieuws
donderdag 14 mei 2020
Er is recentelijk een artikel in de moerdijkse bode verschenen over de donatie van Shell Moerdijk en de Gemeente Moerdijk. Hier kunt u meer... Lees verder...
IMAGE Interview Voorzitter in Rabo en Co
donderdag 07 mei 2020
In het voorjaar had de voorzitter van de voedselbank Moerdijk een interview met het locale blad Rabo & Co van de Rabobanken Rest-Brabant Noord.... Lees verder...

anbi