Wij verdelen de rest...

  • Naamloos-1.png
  • Krat_blauw.jpg
  • Mensen_08.jpg

voedselbank moerdijk

Boodschappen stromen binnen bij inzamelpunten Samen voor de Voedselbank

Het is een genot om te zien dat inwoners van de gemeente Moerdijk zo hard hun best doen de voedselbank te helpen. Op de vele inzamelpunten van de Omroep Brabant-actie Samen voor de Voedselbank stromen de boodschappen binnen. En dat allemaal om ook de klanten van de voedselbank een mooie kerst te bezorgen.

Op de foto bijvoorbeeld zie je de boodschappenkar van basisschool Willem de Zwijger in Willemstad. Zo was ie vorige week. Wij zijn natuurlijk heel benieuwd wat er in zal zitten als wij de kar mogen leeghalen. Dat doen we op donderdag 15 december.

Sommige scholen zijn zo enthousiast dat ze nog niet willen stoppen met inzamelen. Basisschool De Molenvliet in Klundert bijvoorbeeld wil langer doorgaan met inzamelen. Dat kunnen wij natuurlijk alleen maar waarderen.

Foto: OBS Willem de Zwijger (via Facebook)

Nieuws

Chauffeurs Voedselbank Moerdijk Gezocht
dinsdag 12 november 2019
Voedselbank Moerdijk is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die als chauffeur ons vrijwilligersteam komen versterken. Klik hier voor meer... Lees verder...
IMAGE Voedselbank verruimt de toelatingsnorm voor klanten
dinsdag 22 januari 2019
Per 1 januari 2019 verruimt de Voedselbank de toelatingsnormen weer met 5%.Ook voorgaand jaar werden de toelatingsnormen van de Voedselbanken al fors... Lees verder...

anbi