Wij verdelen de rest...

  • Krat_blauw.jpg
  • Naamloos-1.png
  • Mensen_08.jpg

voedselbank moerdijk

Klundert zamelt speelgoed in voor Voedselbank Moerdijk

Bij Albert Heijn in Klundert kunt u speelgoed doneren voor Voedselbank Moerdijk. De supermarkt doet mee aan de Goedzak-actie van ontwerpbureau Waarmakers. Bij Albert Heijn kunt u een Goedzak ophalen. Die Goedzak kunt u thuis vullen met mooi speelgoed dat u graag cadeau geeft.

Albert Heijn in Klundert heeft er voor gekozen dit speelgoed aan de voedselbank te geven. En daar zijn we natuurlijk bijzonder blij mee. U kunt de gevulde Goedzak bij Albert Heijn inleveren tot en met zondag 27 november.

Maak kinderen blij

Om de kinderen die hulp krijgen van Voedselbank Moerdijk te kunnen verwennen, vragen we u het speelgoed schoon, heel en compleet in te leveren. Geef speelgoed waar ook uw eigen (klein)kinderen blij van zouden worden. Bij de Goedzak-actie gaat het alleen om speelgoed, dus het is niet nodig kleding of andere spullen te geven.

Als de Goedzak vol is en er zijn geen nieuwe meer, dan mag u natuurlijk ook gewoon een andere tas gebruiken. Sluit ze wel allemaal goed af. Alvast bedankt namens de kinderen van Voedselbank Moerdijk en ook u een fijn Sinterklaasfeest gewenst.

Nieuws

Chauffeurs Voedselbank Moerdijk Gezocht
dinsdag 12 november 2019
Voedselbank Moerdijk is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die als chauffeur ons vrijwilligersteam komen versterken. Klik hier voor meer... Lees verder...
IMAGE Voedselbank Moerdijk zoekt intaker
zondag 27 oktober 2019
Wij op zoek naar uitbreiding van ons vrijwilligersteam en zoeken een intaker. Taken: We zoeken geschikte kandidaten die de aanvragen van cliënten... Lees verder...

anbi